Obezite ve Pskilojimize Etkileri

Eski günlerde, biraz tombul olmanın sosyal boy ve iyi olan mali bir işareti oldu. Bu gün, "1 $ Menüler" aracılığıyla yerel sürücüsü ile obezite daha olumsuz çağrışım vardır. Artan fitness bilinci bizim jenerasyonda, obezite büyüyen bir sorundur. Bu yaşam beklentisi sadece tıraş yıl kapalı ve yaşam kalitesi azalan bir durum, ama onun da pek çok bize maliyet. Genel cerrah çocukluk obezite yıl önce bir salgın olarak anda, dubbed olduğu 15 çocuk ve gençler ile kilolu olan% daha fazla. Bu 1960'larda bir% 9 artış ve obez çocukların% 75 tüm tıbbi komplikasyonlar ve obezite getirdiği hastalığı olan obez yetişkin olmaya devam edecektir's. Peki bu alt satırında etkiler?

Yeni yapılan bir çalışmada CDC yayınlanan Amerika Birleşik Devletleri yakın 150 milyar dolar obezite için, yaklaşık harcadığını gösterir sigara aynı. Ayrıca, onlar daha da ince muadilleri mu obez hastaların yaklaşık 1.400 $ dolar yıllık sağlık giderleri daha fazla harcama bulundu. Ilginç bir nokta, Medicare alıcıların genellikle birden fazla eş ile birleştiğinde olduğunu bile onların obezite daha fazla maliyet yapıldı diyabet, kanser, artrit, kalp-damar hastalığı ve inme gibi morbiditeler.

Bu yüzden soru: Ne kadar obez her kişi için Amerika mı? Bir kilo kaybı örgütü son bir çalışma, bir kişi için genel obezite yaşam boyu maliyetlerini takip wellspring tamamlamış, 18 yaşından itibaren ölümüne kadar aradı. Sonuç gösterdi ki eğer her Amerikalı şu anda aşırı kilolu ve maliyetleri eklemek tek rakam okkalı 297.951.964.800 $ için hepsi için geliyor parça. Bu aşağı $ 532,057.08 obez kişi başına tatili.

Bu rakamlar, o kişinin ömür boyu üzerinden bir buçuk milyon dolar kazandırabilir medikal faturaları, büyük boy giyim, meslek maliyeti, vb çalışma daha eğer bir obez 18 yaşındaki gibi "normal" bir sonraki yıl içinde olmayı yeterli kilo kaybedebilirsiniz tahmin dahil ! Ben .... bilmiyorum Beni büyük bir müsrif çağrı! Benim göbek uzak yakın zamanda oluyor sanmıyorum!

Etiketler: ,


lida | 0 Yorum | 22 Kasım 2009 Pazar 10:40

Yorumlar

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder